Chanel’e Hızlı Bir Gezi: Stylo Yeux Suya Dayanıklı Eyeliner, Le Hacim de Chanel Maskara’nın yanı sıra Summime 2015

Sayfada, birinci fıkra, birinci paragraf, makyaj aşığının ruhu için yeni (tamamen hayali) kümes hayvan çorbası. “Tercih ettiğiniz chanel sayacı tarafından durdur” diyor.

Tamam, kolumu çevirin. Yapacağım.

REKLAMCILIK

Geçen hafta sonu, Corte Madera’daki Macy’nin Macy’s’teki tezgahın yanı sıra, aslında (figüratif olarak) sadece iki saniye gibi orada (bu iki saniyede, bu iki saniyede, ruhumu zarif, pürüzsüz sırt ambalajı olarak hafifletmeyi hissettim. Beni güçle birlikte kullanıyor …

Sadece bir çift temel almaya gittim – 10 Noir (32 $) ve Noir Yoğun (32 $) ‘da Stylo Yeux suya dayanıklı uzun ömürlü eyeliner olan Stylo Yeux Su Dayanıklı uzun ömürlü göz kalemi olmasına rağmen, Hangi sayaçlarda ve şimdi internette sunulmaktadır.

Yine de, büyük olasılıkla Apple Store’da bulunan El Hub’u yani, beni alışveriş merkezine harcamak için her zaman sahip olmadığımızı hatırlatmak için beni telefonda her 15 saniyede bir telefona çağırıyordu. Beni iyi anlar), bu yüzden yazın koleksiyonu beklemek zorunda kalacak …

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Ama yine de hızlı bir şekilde fotoğraf çekmem, “Geri döneceğim” dedi. Tıpkı terminatör gibi.

Öyleyse, maskara da bahsettiğim eyeliner, yıllardır Le Hacim de Chanel’i kullanıyorum. Olağanüstü uzunluk, ayırma ve hacim olduğu için mükemmel olduğuna inanıyorum. Kirpikleri bir mil uzakta göründüğümde, Le Hacim de Chanel’e ulaşıyorum. Tamamen YSL sentetik cils ile kendi tutar.

Le hacmi de chanel maskara noir
Siyah olarak aldım, aksi takdirde 10 noir olarak anlaşılan, ancak su geçirmez bir versiyona ek olarak diğer renklerde de sunulur.

Maskara’nın yanı sıra, noir yoğunluğundaki Stylo Yeux suya dayanıklı, stephanie Lance’in YouTube kanalında duyduğum için noir yoğunluğuna dayanıklıdır.

REKLAMCILIK

Videolarının herhangi bir türünü gördünüz mü? O harika. Avustralya’dan bir makyaj sanatçısı / vlogger, hem de kukuletalı gözleri olan insanlar için çok sayıda dersi var (maden biraz kapüşonlu), çok sayıda öğreticiler arasında. Ondan büyük bir anlaşma keşfettim ve aynı şekilde gerçekten iyi bir kız gibi görünüyor.

Chanel Stylo Yeux Suya Dayanıklı Uzun Ömürlü Eyeliner Noir Yoğun
Stephanie, neredeyse tüm videolarının hepsinde noir yoğunluğunu kullanıyor, çünkü Chanel’in Stylo Yeux’u Ardoise’da geçen ay için oldukça fazla sürekli kullanıyordum (kesinlikle güzel bir derin tuncmetal gri ve siz de siyah için mükemmel bir alternatif Kirpik çizgilerinizde bir anlam isterim), noir yoğun denemeyi istedim.

Şu anda bu hafta sıkı hat sorumluluğuna atandı … Umarım ardoise sopam kıskanmaz.

Published by jmrdx

Categories: Uncategorized

Leave a Reply